HomeNieuwsKick-Off Walking Football bij SV Overbos

Kick-Off Walking Football bij SV Overbos

Deelnemers Walking Football in actie

Woensdagochtend 11 oktober is de kick-off van walking football bij SV Overbos. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen geïnteresseerden mee doen en denken over deze sport in opkomst.

Wat is Walking Football

Walking football is een variant op ‘gewoon’ voetbal, die in Engeland is ontstaan. Deelnemers wandelen in plaats van rennen, het veld is verkleind en de spelregels zijn aangepast. Hierdoor is de sport heel erg geschikt voor 60-plussers, van beginners tot gevorderden. Plezier in bewegen en sociale contacten opdoen staan voorop. Ook vrouwen zijn van harte welkom!

Doel van de bijeenkomst

De kick-off wordt georganiseerd door SV Overbos in samenwerking met Team Sportservice Haarlemmermeer en het Nationaal Ouderenfonds. Eerst kunnen alle geïnteresseerden ervaren hoe leuk en laagdrempelig Walking Football is. Daarna is er ruimte om samen met andere verenigingen en samenwerkingspartners kennis uit te wisselen en de kansen die Walking Football biedt te bespreken.

Meedoen

Wie graag mee wil doen met Walking Football, of over de mogelijkheden in gesprek wil gaan is van harte welkom. Er wordt onder andere gesproken over het trainingsprogramma, werven van deelnemers en lokale samenwerking. Tijdens deze interactieve ochtend horen we graag de mening en ideeën van anderen. Voor de kick-off zijn naast voetbalverenigingen ook buurtsportcoaches, welzijnsorganisaties en zorginstellingen uitgenodigd. Inloop is vanaf 9.30 uur, het programma start om 10.00 uur.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden (verplicht) kun je terecht bij Dennis Govers via 023 – 557 59 37. SV Overbos is gevestigd aan Leenderbos 101 in Hoofddorp.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.