HomeNieuwsKick-off Nordic Walking in Zwaanshoek

Kick-off Nordic Walking in Zwaanshoek

Nordic Walking, twee deelnemers in actie

Dinsdag 26 september start Team Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking stichting Dorpshuis Zwaanshoek met Nordic Walking. Vanaf dan kan iedereen elke dinsdag om 9.30 een uur meewandelen vanaf Dorpshuis De Oase en ontdekken hoe leuk Nordig Walking is.

Nordic Walking voor iedereen

Nordic Walking is ooit in Finland ontstaan, als zomertraining voor de langlaufers. De sport heeft zich inmiddels wijdverspreid en is geschikt voor iedereen die houdt van bewegen in de buitenlucht. Tijdens het wandelen werk je niet alleen aan je conditie, maar ook aan je sociale contacten.

Gratis proefles

Ben je geïnteresseerd? Doe dan een keertje gratis mee! Nordic Walking is voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau. De door Sportservice opgeleide trainer Ruud Jongerhuis zorgt ervoor dat je binnen je eigen mogelijkheden actief mee kunt doen. Na de proefles betaal je €3,- per wandeling, inclusief een kop koffie of thee na afloop.

Doneer je stokken

Wie nog ‘pols’ (stokken) thuis heeft liggen kan ze doneren aan het Dorpshuis De Oase Zwaanshoek. De beste optie is natuurlijk om ze weer te gaan gebruiken, als dat er niet in zit kun je er iemand anders blij mee maken.

Inschrijven en informatie

Vooraf aanmelden is niet nodig, kom langs en doe mee. Je vindt Dorpshuis de Oase aan de Bennebroekerweg 953, 2135 NG Zwaanshoek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yaël Goudsmit via 023 557 59 37.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.