HomeNieuwsJudoclinic Sportservice aftrap Track the Talent

Judoclinic Sportservice aftrap Track the Talent

Vorige maand was de kick off van Track the Talent van Meerwaarde. Tijdens dit project ontdekken jongeren in twaalf weken hun talenten en maken ze kennis met het bedrijfsleven.

Door inzicht te krijgen in hun kwaliteiten en vaardigheden en welke opleidingen en beroepen hierbij passen, ontwikkelen ze een toekomstperspectief.  

De kick off bestond uit een judo clinic van Rachelle Paalvast van Meerwaarde en combinatiefunctionaris judo Daphne Tervelde van Sportservice Haarlemmermeer. Tijdens hun demonstratie lieten ze staande technieken zien, flitsende worpen en diverse grondtechnieken. Ook vertelden ze welke rol judo in hun leven speelt en welke rol hun hobby heeft gehad in het bereiken van hun doelstellingen. Beide dames gebruiken de vaardigheden die ze in judo hebben opgedaan in hun dagelijkse werk.

Natuurlijk gingen de jongeren zelf ook de mat op. Ze oefenden spelvormen, stoeivormen en technieken en konden zo ervaren of ze ook over judo talent beschikken. De sport werd gebruikt als metafoor om te laten zien dat er soms heel veel kleine stapjes nodig zijn om je doel te bereiken.
 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.