HomeNieuwsJouwSportPas; flexibel sporten in Haarlemmermeer

JouwSportPas; flexibel sporten in Haarlemmermeer

Probeer een nieuwe sport met JouwSportPas. Zo sport je zonder verplichtingen en raak je niet verveeld. Met JouwSportPas kan iedereen, van jong tot oud, een aantal keer per jaar lessen volgen bij sportverenigingen in Haarlemmermeer. Probeer eens iets nieuws als synchroonzwemmen, bowling, krav maga of rugby.

Met JouwSportPas kom je erachter welke sport jou aanspreekt: in de zaal of het zwembad, op het veld, in een team of juist individueel. Of misschien kies je liever elke periode een andere sport? Het kan allemaal met JouwSportPas van Team Sportservice Haarlemmermeer.

Geen verplichtingen

Het doel van JouwSportPas is het makkelijker en leuker maken voor mensen om te sporten. Deelnemers kopen maximaal vier lessen per periode. Deze lessen vinden plaats bij de vereniging, maar na afloop zitten er geen verplichtingen aan. Helemaal fan van de sport en de club? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om lid te worden.

Voor iedereen

JouwSportPas is voor 2-jarigen tot en met volwassenen. In een jaar zijn er vijf periodes waarin lessen worden aangeboden. Een aanmelding geldt voor één periode, daarna moet je je opnieuw inschrijven. Het sportaanbod is elke periode weer een beetje anders. Zo zijn er in de winter maanden sporten als snowboarden en schaatsen en staat de lente meer in het teken van buitensporten als korfbal en hockey.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.