HomeNieuwsInschrijving Rijsenhout Run geopend

Inschrijving Rijsenhout Run geopend

Ook tijdens de 4e editie van de Rijsenhout Run komen deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging. Hardlopen én een steentje bijdragen aan het goede doel; Hulphondenschool de CLiCK. Iedereen kan deelnemen, jong en oud, gevorderd of beginner.

De Rijsenhout Run is dit jaar op zondag 21 mei en de inschrijving is vanaf vandaag geopend! Voor kinderen tot twaalf jaar is er een sponsorloop van 1,5 kilometer, iedereen ouder dan twaalf jaar kan kiezen voor de 5 of 10 kilometer. 

Hulphondenschool de CLiCK
De opbrengst van de Run gaat dit jaar naar Hulphondenschool de Click, een unieke hulphondenschool die mensen met een beperking een teamtrainingsprogramma op maat aanbiedt. Hierbij wordt de hulphond in de eigen thuissituatie opgeleid. Kijk voor meer informatie op de website.

Sponsorloop
Deelnemers tot 12 jaar halen geld op met een sponsorloop over 1,5 kilometer. Sponsoren bieden een vast bedrag voor de gehele afstand. De sponsorformulieren worden in Rijsenhout op school uitgedeeld en zijn verkrijgbaar bij supermarkt Coop in Rijsenhout.

Afstanden en tijden:

De inschrijfkosten betaal je contant op de dag van de Run. 

Inschrijven kan via onze activiteitenkalender, zoek hierbij op de wijk ‘Rijsenhout’, daar staan de verschillende afstanden van de Rijsenhout Run tussen.

Meedoen kan ook door het inschrijfformulier in te leveren bij de Coop in Rijsenhout. Wees er snel bij, zodat je zeker bent van een plek!

Neem voor meer informatie contact op met Paula de Wit via 023 – 557 59 37.

Schrijf je in voor de Sportservice nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte van al onze activiteiten! 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.