HomeNieuwsInschrijven hardloopcursus Rijsenhout Run

Inschrijven hardloopcursus Rijsenhout Run

Ook tijdens de 4e editie van de Rijsenhout Run komen deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging. Hardlopen én een steentje bijdragen aan het goede doel, dit jaar is dat Hulphondenschool de CLiCK. De inschrijving voor de hardloopcursus is nu geopend.

De Rijsenhout Run is dit jaar op zondag 21 mei. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een sponsorloop van 1,5 kilometer, iedereen ouder dan twaalf kan kiezen voor de 5 of 10 kilometer.

Hardlooptraining
Om goed voorbereid aan de start verschijnen kunnen deelnemers zich aanmelden voor zes hardlooptrainingen. Deze worden gegeven door een professionele trainer van Atletiekvereniging Haarlemmermeer en bestaan uit loopscholing en gerichte training voor de 5 en 10 kilometer. De wekelijkse trainingen starten woensdag 5 april, 26 april is er geen les vanwege de schoolvakantie. Het clubhuis van voetbalvereniging SCW is verzamelpunt, de training begint om 19.30 en duurt een uur. Kosten bedragen 30 euro voor de gehele reeks, contant te betalen tijdens de eerste training.

Inschrijven kan via onze activiteitenkalender. Op deze kalender zijn alle activiteiten zichtbaar die Sportservice Haarlemmermeer organiseert. Om bij de activiteiten in Rijsenhout te komen, zoekt u op wijk ‘Rijsenhout’, hier vindt u de verschillende afstanden van de Rijsenhout Run en de hardlooptraining. Vergeet niet meteen in te schrijven voor 21 mei.

Hulphondenschool de CLiCK
De opbrengst van de Run gaat dit jaar naar Hulphondenschool de Click, een unieke hulphondenschool die mensen met een beperking een teamtrainingsprogramma op maat aanbiedt. Hierbij wordt de hulphond in de eigen thuissituatie opgeleid. Kijk voor meer informatie op de website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paula de Wit van Sportservice Haarlemmermeer via 023 – 557 59 37.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.