HomeNieuwsIn Balans in Beweging opvolger cursus Zeker Bewegen

In Balans in Beweging opvolger cursus Zeker Bewegen

Het is voor iedereen belangrijk in beweging te blijven, ook als je wat ouder wordt en de bewegingsvrijheid afneemt. Door toch actief te blijven wordt je niet alleen fitter, het vergroot ook je sociale omgeving. De wekelijkse les In Balans in Beweging van Judo Yushi zorgt dat je weer soepeler en zekerder kunt bewegen en is bedoeld voor actieve 55-plussers die zich fit willen blijven voelen.

Lessen in Balans in Beweging

Tijdens de lessen doen we oefeningen, die zijn aangepast op de individuele mogelijkheden van de deelnemers. We werken in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Wat je tijdens de lessen leert is meteen toepasbaar in dagelijkse situatie. Trainster Daphne Tervelde is van origine gymdocent en is zeer ervaren op het gebied van diverse sport- en beweeglessen.

Gratis kennismakingsles

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles. Alle 55-plussers zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te doen of te komen kijken. Daarna kun je meedoen aan een reeks van 6 lessen, voor 45 euro.

Meer informatie en aanmelden

De lessen zijn elke vrijdag van van 10.30-11.30 uur bij Judo Yushi in Nieuw-Vennep. Wil je meer informatie of aanmelden, neem dan contact op met Daphne Tervelde van Team Sportservice Haarlemmermeer via 023 – 557 59 37. Je vindt Judo Yushi aan de Lucasbolsstraat 7, Gebouw 17 Nieuw-Vennep.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.