HomeNieuwsHerfstvakantie boordevol sport en spel voor 2 t/m 12 jaar

Herfstvakantie boordevol sport en spel voor 2 t/m 12 jaar

Team Sportservice biedt kinderen in Haarlemmermeer een sportief programma tijdens de herfstvakantie. Kinderen uit groep 3 t/m 8 kunnen zich aanmelden voor de gymzaaleditie Wie is de Mol? Kinderen van 2 t/m 6 jaar zijn welkom bij de Bobbelbaan en de Wonderlijke Kabouterwereld. Inschrijven is verplicht.

Elke schoolvakantie zorgt Team Sportservice voor een mooi programma met sportieve activiteiten voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar in Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg. Tijdens de herfstvakantie zijn er activiteiten van maandag 12 tot en met 16 oktober 2020. De ochtend is speciaal ingericht voor kinderen van 2 t/m 6 jaar, de middag voor kinderen van groep 3 t/m 8.

Wie is de Mol?

Je kent het vast wel: Wie is de Mol? In de herfstvakantie zijn alle kinderen uit groep 3 t/m 8 welkom om mee te doen aan de gymzaaleditie Haarlemmermeer. Je moet samenwerken om te winnen, maar… pas op, want iemand is de mol. Deelname aan deze activiteit kost € 3 per kind en inschrijven is verplicht (zie button).

Bobbelbaan en Wonderlijke Kabouterwereld

Beleef samen met jouw kind een leuke ochtend in de herfstvakantie. Op de Bobbelbaan kan je kind lekker klimmen, gooien, vangen en spelen. Ook is er een Wonderlijke Kabouterwereld: ga samen opzoek naar de kabouters en voer de opdrachten uit. Deelname aan deze activiteit kost € 1,50 per kind en inschrijven is verplicht (zie button). Per kind mag één ouder gratis meedoen.

Neem bij vragen contact op met Team Sportservice via haarlemmermeer@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.