HomeNieuwsHele gezin in beweging tijdens gratis sportinstuif Getsewoud

Hele gezin in beweging tijdens gratis sportinstuif Getsewoud

Tijdens de sportinstuif in Nieuw-Vennep voor kinderen van 6 tot 12 jaar gebeurde de afgelopen weken iets bijzonders: ouders die samen voetballen, kickboksen en tikkertje spelen met hun kinderen. Sportdocent Daan Handgraaf van Team Sportservice Haarlemmermeer: “Het is geweldig om te zien. Ouders en kinderen zijn ontzettend enthousiast. Het maakt echt iets unieks van deze activiteit.”

Dankzij het enthousiasme van de ouders en kinderen doopt docent Daan de les 26 februari om naar Familie Sportinstuif. “Hoe meer mensen bewegen, hoe beter. Bovendien zien we dat het ontzettend leuk is om samen met je zoon of dochter een partijtje trefbal te spelen of mee te doen aan kickboksen.”

De sportinstuif in Getsewoud (Nieuw-Vennep) loopt al een aantal jaar en kinderen weten de activiteit goed te vinden. Elke week vult Daan de les weer anders in met als hoogtepunt in de zomervakantie het watergevecht bij Winterpark. “Ons doel is om alle inwoners, van jong tot oud, met plezier te laten bewegen.” De Familie Sportinstuif is gratis en elke dinsdag van 15.30 – 16.30 uur in Gymzaal Breedenborgh, Sarabande 3, Nieuw-Vennep. In de schoolvakanties zijn er speciale vakantie-activiteiten.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.