HomeNieuwsHardlopen voor beginners in Overbos

Hardlopen voor beginners in Overbos

Altijd al willen beginnen met hardlopen? Dan is nu het moment! In Overbos is een hardloopactiviteit gestart voor volwassenen. Beginnende hardlopers kunnen elke donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur meedoen.

Er wordt minder dan 5 km gelopen. Kosten bedragen 1,50 euro per keer. Aanmelden is niet nodig, dus kom gewoon langs en doe mee! Het verzamelpunt is Gezondheidscentrum Overbos Muiderbos 212 in Hoofddorp.

Begeleiding
Met het stijgen van de temperatuur en de zon die zich weer vaker laat zien, is het heerlijk om in de buitenlucht in beweging te zijn. Hardlopen werkt goed tegen stress, het verbetert de conditie, spiermassa, longen en de algemene houding. Het is wel belangrijk om hardlopen verstandig op te bouwen. De training wordt dan ook gegeven door een professionele hardlooptrainer. Tijdens de training is er aandacht voor het opbouwen van conditie en aandacht voor de juiste looptechniek.

Meer informatieMet vragen of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Yaël Goudsmit. Zij is bereikbaar via ygoudsmit@sportservicehaarlemmermeer.nl of 023-557 59 37.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.