HomeNieuwsHardlopen en Nordic Walking in Zwanenburg

Hardlopen en Nordic Walking in Zwanenburg

Woon je in Zwanenburg of Halfweg en ben je op zoek naar meer beweging? Vanaf 25 april organiseert Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met VV Zwanenburg een nieuwe hardloop en Nordic Walking activiteit.

Wat?
Deze gezellige en sportieve activiteit vindt plaats in het nieuwe park in Zwanenburg. Hier kunnen de hardlopers en de Nordic Walkers in een combinatiegroep op hun eigen niveau lopen. Het plezier van alle lopers staat tijdens de activiteit voorop! Een bijkomend voordeel is dat je conditie en je vaardigheden beter worden. Daarnaast ontmoet je tijdens het lopen en koffie drinken nieuwe mensen in een prettige sfeer.

Deze activiteit wordt begeleid door een professionele docent van Sportservice Haarlemmermeer. Hierdoor is de activiteit geschikt voor iedereen die écht een keer wil starten met lopen maar ook voor degene die al langer lopen maar extra begeleiding wil hebben.

Wanneer?
Vanaf 25 april elke vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur.
Verzamelen om 09.45 – 10.00 uur bij VV Zwanenburg met een kopje koffie.
Voor het Nordic Walking zijn er poles (stokken) aanwezig. Mocht u geen eigen poles hebben, dan kunt u deze lenen.

Kosten
De kosten zijn € 2,50 per les, u kunt dit bij de lesgever betalen.

Meer informatieAanmelden kan door een e-mail te sturen naar Jelmer Janssen of bellen naar 023 – 557 59 37. Kijk ook op www.kominbeweging.eu  voor meer sportaanbod in Zwanenburg/ Halfweg.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.