HomeNieuwsHandbal kennismakingsochtend een succes

Handbal kennismakingsochtend een succes

Op donderdagochtend 1 mei heeft op de velden van SV Lotus een handbalfestijn plaatsgevonden. Honderdvijftig kinderen van Happy Kids hebben op ludieke manier kennisgemaakt met handbal! Combinatiefunctionaris handbal René Romeijn, van Sportservice Haarlemmermeer, organiseerde de verschillende onderdelen, die door de vrijwilligers van SV Lotus werden begeleid.

Dribbelen, vangen, gooien
De ochtend startte met een warming-up. Even goed de spieren opwarmen in spelvorm, waarbij kinderen bijvoorbeeld de opdracht kregen om acht voeten bij elkaar te brengen. Iedereen huppelde vrolijk door elkaar en het ijs was meteen gebroken. Vervolgens zijn groepen gemaakt die met hun begeleider bij het handbalcircuit aan kwamen. De kinderen hebben onder andere wedstrijdjes gespeeld, balvaardigheidsspelletjes gedaan, de speedladder getrotseerd en tchoukbal gespeeld!

Enthousiasme
Met de kennismakingsochtend wilde SV Lotus kinderen enthousiast maken voor de handbalsport.
Dat is gelukt! Naast veel enthousiaste kinderen, waren ook de leidsters van Happy Kids te spreken over de ochtend: “Ik wilde jullie bedanken voor de geweldige dag vandaag! Deze was zéér goed georganiseerd en de kinderen hebben genoten. Kortom: TOP, complimenten en nogmaals super bedankt!”

Kortom, voor herhaling vatbaar?!

Meer informatieE-mail René Romeijn

0
YOUR CART
  • No products in the cart.