HomeNieuwsHaarlemmermeer Open Bedrijventennistoernooi 2016

Haarlemmermeer Open Bedrijventennistoernooi 2016

Lekker tennissen met collega’s en tegelijkertijd netwerken? Dat kan op donderdag 21 april 2016 tijdens het Haarlemmermeer Open Bedrijventennistoernooi op de tennisbanen van TV Nieuw-Vennep.

In een ontspannen sfeer strijden bedrijven en instellingen uit de Haarlemmermeer en omgeving om de felbegeerde eerste plaats. Dit sportieve evenement is een ideale setting om de teamgeest te versterken en nieuwe contacten te leggen!
Datum: Donderdag 21 april 2016
Tijd: 18.30u – 23.00u

Competitieopzet

Kosten € 10,00 per persoon (incl. 2 consumpties). Kosten kunnen voldaan worden op de 1e speelavond bij de organisatoren.

CateringElke avond wordt er door ‘Grand Slam’ naast het dagelijkse aanbod voor een kleine prijs een overheerlijke saté of pastaschotel verzorgt. Wil je hier gebruik van maken, vermeld dit op het inschrijfformulier.

LocatieTennisvereniging Nieuw Vennep tel: 0252-673546Fandango 15                                                                                                                                           2152 SJ Nieuw Vennep                                                                                                           (gratis parkeren voor de deur)

Schrijf tennisliefhebbers binnen uw organisatie in vóór zondag 17 april. Voor meer informatie kunt u mailen naar Danny Pieterse of hem tijdens kantooruren bellen via 023-5575937.

Download inschrijfformulier in Word of pdf-formaat.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.