HomeNieuwsGratis Zumba les op internationale vrouwendag

Gratis Zumba les op internationale vrouwendag

8 maart is het internationale vrouwendag, in het kader daarvan bieden Sportservice Haarlemmermeer en Stichting Maatvast een gratis Zumba les aan in Hoofddorp.

De les is voor vrouwen boven de 18 jaar van alle culturen en achtergronden en wordt gegeven door een professionele Zumba docente. Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans en betekent letterlijk ‘snel bewegen’ en ‘lol maken’. Samen dansen en plezier maken staat dus centraal tijdens deze les, iedereen kan op eigen niveau meedoen. Door het swingende Zumba worden onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam getraind. Na afloop trakteert Stichting Maatvast op een kopje koffie of thee en kunnen deelneemsters met elkaar napraten.
Wie mee wil doen is zonder vooraf aanmelden welkom in gymzaal De Boskern, de les is van 10.45-11.45 uur. Trek kleding aan waar je lekker in beweegt! Kun je 8 maart niet meedoen, kom dan een andere keer langs voor een gratis proefles. Als je wilt kun je daarna voor €25,- een strippenkaart kopen voor tien lessen.

Adres: Gymzaal de Boskern, Liesbos 20 Hoofddorp.

Neem voor meer informatie contact op met Yaël Goudsmit via 023-5575937.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.