HomeNieuwsGratis sportopleiding jongeren Graan voor Visch

Gratis sportopleiding jongeren Graan voor Visch

Het sportaanbod voor jongeren in Graan voor Visch is groot. Om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst zo blijft, biedt Sportservice Haarlemmermeer jongeren de kans kosteloos een sportopleiding te volgen.

Anderen in beweging brengen
Krijg jij energie van sport en bewegen en breng je dat graag over op anderen? Grijp dan je kans en volg een sportopleiding, op kosten van Sportservice Haarlemmermeer. Met een diploma op zak kun je in de sportieve recreatie alle kanten op, bijvoorbeeld bij een sportvereniging of activiteiten organiseren in de wijk. Samen met een collega van Sportservice kijk je waar jouw interesse ligt en welke opleiding daar goed op aansluit. Als je nog in september wilt starten met een cursus, neem dan snel contact met ons op.

Beweegaanbod voor jongeren
In Graan voor Visch is veel te doen op sportief gebied. Jongeren tussen de 10 en 18 jaar kunnen er bijvoorbeeld kickboxen, dansen, basketballen of meedoen met voetbalfitness. Weet je niet precies wat bij jou past of wat je leuk vindt? Dan helpen we je graag om dat uit te zoeken.

Meer informatie
Voor meer informatie over een sportopleiding of zelf sportief aan de slag gaan kun je contact opnemen met buurtsportcoach Marloes Beers via 023 – 557 59 37.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.