HomeNieuwsGratis sportactiviteiten tijdens Zomerspelen Kids en Peuters & Kleuters

Gratis sportactiviteiten tijdens Zomerspelen Kids en Peuters & Kleuters

Team Sportservice zorgt ervoor dat elk kind in Haarlemmermeer een te gekke zomer kan beleven met Zomerspelen Kids en Peuters & Kleuters. Laat jouw kind meedoen met de gratis zomeractiviteiten in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Zwanenburg. Op het programma staan allerlei verschillende activiteiten van waterspelletjes tot trefbal en voetbaltoernooi tot kickboksen. Dit doen we natuurlijk buiten!

Voor kinderen van zes tot twaalf jaar en kleuters & peuters staat het buiten sporten centraal bij de Zomerspelen Kids. “Onze sportdocenten organiseren de leukste activiteiten en weten goed wat kinderen aanspreekt, zoals waterspelletjes! We vinden het belangrijk om ze een vakantiegevoel mee te geven en veel plezier te beleven”, zegt buurtsportcoach Sarina Wijnhout.

Voor kinderen

Van 22 juli tot en met 18 augustus 2019 organiseren we drie keer per week de Zomerspelen Kids. Deze zijn van 13.00 – 15.00 uur in Zwanenburg (op maandag), Nieuw-Vennep (op woensdag) en Hoofddorp (op vrijdag). Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom om mee te doen.

Voor peuters & kleuters

In de laatste week van de zomervakantie, van 19 tot en met 25 augustus, is er een speciale week voor peuters en kleuters. Ook zij kunnen terecht van 13.00 – 15.00 uur in Zwanenburg (op maandag), Nieuw-Vennep (op woensdag) en Hoofddorp (op vrijdag). Ouders zijn altijd welkom om ook mee te bewegen.

Schrijf jouw zoon of dochter hier gratis in (onder het kopje ‘activiteiten Sportservice’).

Fotocredits: karelnoppe/shutterstock

0
YOUR CART
  • No products in the cart.