HomeNieuwsGratis beweegadvies Floriande verplaatst naar de maandag

Gratis beweegadvies Floriande verplaatst naar de maandag

Wil je (meer) bewegen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Team Sportservice Haarlemmermeer helpt. Elke maandag van 17.00 – 19.00 uur staat buurtsportcoach Dennis Govers klaar bij Gezondheidscentrum Floriande voor een advies op maat. Op basis van wat jij kan en wil, brengt hij je in contact met de juiste sportaanbieder. Ook als (sociaal) bewegen voor jou of je kind een uitdaging is, helpt Dennis om een eerste stap te zetten om actiever te worden.

Beweegadvies

Tijdens het gesprek kijkt de medewerker naar de wensen en mogelijkheden van de inwoner. Samen zoeken ze een leuke beweegles of sport uit, zoals bijvoorbeeld een wandelgroep, zumba voor vrouwen of tennisles bij de sportvereniging. De buurtsportcoach houdt onder andere rekening met interesses, budget, locatie en het doel. Wil iemand echt werken aan fitheid of is het sociale aspect juist belangrijker? Het kan allemaal, want er zijn ontzettend veel sport- en beweeglessen in de regio.

Meer informatie

Elke maandag is onze collega Dennis Govers bij Gezondheidscentrum Floriande, Waddenweg 1, 2134 XL in Hoofddorp. Tijdens het beweegspreekuur tussen 17.00 – 19.00 uur ontdek je met hem wat jouw mogelijkheden zijn op gebied van sport en bewegen. Het beweegadvies is gratis, je hoeft geen afspraak te maken maar dat mag wel. Bel via 023 – 205 55 00 of stuur Dennis een e-mail.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.