HomeNieuwsGezonde School Haarlemmermeer

Gezonde School Haarlemmermeer

Op jonge leeftijd wordt een belangrijke basis gelegd voor de toekomstige gezondheid, door gezond gedrag te stimuleren. De Gezonde School methodiek levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Om tot een Gezonde School te komen moeten partners de krachten bundelen, iedereen heeft immers zijn eigen deskundigheid en expertise. Daarom werken GGD Kennemerland en Sportservice Haarlemmermeer samen.
In februari vond een gezamenlijke training Gezonde school plaats voor team van Advies & Onderzoek van de GGD en medewerkers van Sportservice Haarlemmermeer, zij zijn nu allen gecertificeerd Gezonde School Adviseur.  Dit was meteen het startschot voor de samenwerking. In de toekomst maken we concrete afspraken over de taakverdeling binnen de Gezonde School. Bijvoorbeeld over samen optrekken in communicatie richting scholen, om zo te komen tot een groter bereik. Hoe vaker de boodschap wordt herhaald, hoe beter deze aankomt!
Gemeente Haarlemmermeer heeft als doel gesteld dat in 2020 alle scholen in haar gemeente gezond zijn, hieraan gaan wij een bijdrage leveren!

Neem voor meer informatite contact op met Robert van de Graaf of kijk op de website van Gezonde School. 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.