HomeNieuwsFitheidstest voor 65-plussers in Nieuw-Vennep

Fitheidstest voor 65-plussers in Nieuw-Vennep

Op zaterdag 5 oktober organiseert Nieuw-Vennep in Beweging een gratis fitheidstest voor inwoners van Nieuw-Vennep, geboren in de jaren 1934 tot en met 1954. De deelnemers krijgen op basis van verschillende testen inzicht in hun eigen fitheid en ontvangen een persoonlijk beweegadvies.

Aan de hand van de fitheidstest komt de inwoner er achter hoe het staat met zijn/haar fitheid en worden er ook adviezen gegeven om dit te verbeteren of te onderhouden. De test duurt ongeveer 1,5 uur en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de ochtend of de middag.

Nieuw-Vennep in Beweging

De fitheidstest is de start van een nieuw project in het dorp: Nieuw-Vennep in Beweging. Dit project bestaat uit vijf verschillende sport- en beweeglessen voor volwassenen en 60-plussers. De eerste lessen starten in oktober 2019. Er is keuze uit Dynamic Tennis, Dansexpressie, In beweging voor Ouderen, in Beweging met Duco Bauwens en een cursus valpreventie. De wekelijkse beweegles kosten € 4 per les en iedereen is welkom om deel te nemen.

Samenwerking

Nieuw-Vennep in Beweging is een samenwerking van Gemeente Haarlemmermeer, Team Sportservice Haarlemmermeer, Cordaan, Fit Center Nieuw-Vennep, Hogeschool Inholland, Roomtomove, Stichting GALM, Stichting Maatvast, en ZonMw.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.