HomeNieuwsFeestelijke kick-off sportinstuif Linquenda

Feestelijke kick-off sportinstuif Linquenda

Op donderdag 7 november 2019 zijn alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar welkom bij de feestelijke kick-off van de sportinstuif in Linquenda, Nieuw-Vennep. Tijdens deze sportinstuif organiseren de sportdocenten van Team Sportservice allerlei leuke sport- en spelactiviteiten, zoals panna voetbal, een multisportplein en smoothie bikes. Deelname is gratis.

Alle kinderen uit Nieuw-Vennep zijn op donderdag 7 november 2019 om 15.00 uur voor de feestelijke aftrap van de sportinstuif in en rondom Gymzaal Linquenda, Kalslagerring 19. Tot 16.30 uur is er uitgebreid sportprogramma met daarin E-games, judo, flag football, bootcamp, tennis en SmartGoals, voetbalpool, panna voetbal, smoothie bikes en een multisportplein. “We laten hiermee zien hoe gaaf het is om samen te sporten en hopen daarmee natuurlijk dat de kinderen ook terug komen op onze wekelijkse sportinstuif”, zegt buurtsportcoach Jacintha Steinmetz enthousiast.

Wekelijkse sportinstuif

De feestelijke opening is de start van de wekelijkse sportinstuif. Vanaf 14 november 2019 kunnen alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar gratis komen sporten vanaf 15.00 tot 16.15 uur. “We organiseren al verschillende sportinstuiven in Getsewoud en breiden het concept nu uit naar Linquenda. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen plezier heeft én dat het toegankelijk is. Daarom is de instuif altijd gratis.”

Wil jouw kind meedoen? Zorg voor sportieve (warme) kleding en neem ook zaalsportschoenen mee.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.