HomeNieuwsDoortrappen fietstocht in Haarlemmermeer tijdens Nationale Sportweek

Doortrappen fietstocht in Haarlemmermeer tijdens Nationale Sportweek

Team Sportservice Haarlemmermeer en rijwieltourclub Hoofddorp organiseren tijdens de Nationale Sportweek op vrijdag 24 september een Doortrappen fietstocht. Een mooie route langs verrassende nieuwe plekjes in en rondom Haarlemmermeer. Fiets ook mee en geniet van de natuur, beweging en gezelligheid.

Sluit vrijdag 24 september aan bij de fietstocht in Haarlemmermeer. Door rijwieltourclub Hoofddorp (RTC) worden er twee mooie routes uitgezet in de omgeving van Haarlemmermeer. Fiets ook mee en ontdek leuke nieuwe plekjes en routes bij jou in de buurt. Fiets de route alleen of juist samen met iemand. Geniet van het groen van de natuur en kom lekker in beweging.

Team Sportservice Haarlemmermeer is ook van de partij deze dag en verzorgt vooraf een FietsFit warming-up. Samen maken we de spieren los, zodat iedereen soepel op zijn of haar fiets stapt. Onderweg is er ruimte voor een drinkpauze en kun je jouw kennis testen in een leuke fietsquiz van Doortrappen.

Je kunt kiezen tussen een route van 15 km of 30 km. De route kun je alleen of met een groepje afleggen.

Programma

09.30 – 10.00     Inloop met koffie/thee
10.00 – 10.30      FietsFit warming-up en start van de route (je kunt zelf bepalen hoe laat je start)
+/- 12.00             Finish, ontvangst goodiebag

Praktische informatie

Datum:           Vrijdag 24 september
Locatie:          Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp
Routes:          circa 15 en 30 km

Ook meefietsen?

Iedereen is vrijdag 24 september welkom om mee te fietsen met zijn of haar eigen fiets. Dit kan zowel met een normale fiets als met een e-bike. Deelname aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Ook meefietsen? Kijk hier voor meer informatie. 

Aanmelden kan via Noord Holland Actief

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.