HomeNieuwsDemonstratieles taichi voor 65-plussers in Zwanenburg

Demonstratieles taichi voor 65-plussers in Zwanenburg

Sportservice Haarlemmermeer organiseert in samenwerking met Centrum De Hoek op maandag 23 januari een gratis en vrijblijvende demonstratieles taichi. De les is van 10.30 tot 11.30 uur in het Huis van de Buurt in Zwanenburg. Dit is de centrale ruimte van zorgcentrum Eigen Haard (Sparrenlaan 1). Alle 65-plussers kunnen meedoen, ook mensen van buiten het zorgcentrum.

CursusTijdens de demonstratie komen eenvoudige oefeningen aan bod die zowel staand als zittend worden uitgevoerd. Ook is er aandacht voor de dagelijkse bewegingen. Dus doe vooral mee! Deelnemers die enthousiast zijn, kunnen zich na deze demonstratieles aanmelden voor vier taichi-lessen op maandag 30 januari, 6, 13 en 20 februari van 10.30 tot 11.30 uur. De kosten voor deze vier lessen bedragen tien euro. Aanmelden kan na de demonstratieles bij de docent.

Energieker
Met het ouder worden kunnen spieren en gewrichten strammer worden en dat kan gevolgen hebben voor de dagelijkse bewegingen. Ook valongelukken liggen op de loer. Door regelmatig Taichi-oefeningen te doen, blijven spieren en gewrichten sterk en soepel. Ook voelt men zich energieker en wordt de kans op valongelukken verkleind.

DocentDe les wordt gegeven door de ervaren docent Ans de Vries van Centrum De Hoek. Zij beoefent vanaf 1995 taichi en geeft vanaf 2001 les aan volwassenen en kinderen.

Meer informatieMet vragen of voor meer informatie over de Taichi-lessen kan contact worden opgenomen met Ron Gravemaker van Sportservice Haarlemmermeer via telefoonnummer 023-557 59 37 of e-mailadres: rgravemaker@sportservicehaarlemmermeer.nl.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.