HomeNieuwsDe Basketball’sCool is weer begonnen

De Basketball’sCool is weer begonnen

De Basketball’sCool is weer begonnen! De trainingen zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar die het wel leuk vinden om te basketballen maar (nog) geen lid willen worden van de vereniging. Bij de Basketball’sCool kunnen ze trainen en wedstrijdjes spelen en betalen met een strippenkaart.

Na een testjaar is gebleken dat de trainingen razend populair zijn en daarom gaan de basketbalverenigingen uit de Haarlemmermeer er graag mee verder. Super goed nieuws dus voor kinderen die op een laagdrempelige manier, zonder direct lidmaatschap, toch graag willen basketballen!

Concept

De Basketball’sCool is bedoelt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar die het wel leuk vinden om te basketballen maar om wat voor reden dan ook (nog) geen lid willen worden van de vereniging. Zij kunnen bij de Basketball’sCool trainen en wedstrijdjes spelen en betalen met een strippenkaart. Zo betaal je alleen voor de trainingen dat je aanwezig bent en kun je zelf uitkiezen wanneer je wel en niet mee komt trainen.

Bij de Basketball’sCool hebben we een hoop verschillende kinderen. Er zijn bijvoorbeeld meiden die hockey spelen maar die gedurende de wintermaanden minder trainen bij het hockey en dus gaan basketballen. Of kinderen die graag basketballen maar waarvoor direct lid worden, met alle bijkomende verplichten, een stap te veel is. Kinderen die naast muziekles niet elke week tijd hebben om te sporten maar wel graag af en toe bewegen. Dat maakt de Basketball’sCool zo leuk, het biedt al deze groepen de mogelijkheid om te basketballen wanneer het hen uitkomt.

STAR-principes

De Basketballs’Cool wordt gegeven volgens het STAR-principe: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Deze waarden staan centraal tijdens trainingen. Daarnaast wordt er gespeeld met een kleine bal en lage baskets, in een drie-tegen-een vorm, zodat iedereen veel aan de bal komt.

Informatie

Woensdag 16:30-17:30 in het Sportcomplex Koning Willem Alexander (Bennebroekerweg 800, Hoofddorp)
Donderdag 16:30-17:30 in de Fanny Blankers-Koenhal (Arnolduspark 3) Maandag 16:30-17:30 in Het Spectrum (Assumburg 1)
Zwanenburg-Halfweg
Woensdag 17:00-18:00 in de Kinheim gymnastiekzaal (6-7 jaar)
Woensdag 18:00-19:00 in de Kinheim gymnastiekzaal (8-9 jaar)
Woensdag 19:00-20:00 in de Kinheim gymnastiekzaal (10-11 jaar)

Mee doen?

Heb je zin om een keer mee te doen? Je kan altijd langskomen en direct aansluiten, de eerste training is gratis! Het enige wat je mee moet nemen zijn sportkleding, sportschoenen en een goed humeur!

Na je eerste keer kan je voor 30 euro een strippenkaart kopen. Met deze strippenkaart kan je maar liefst 10 keer een training volgen! De trainer van de Basketball’sCool kan je precies uitleggen hoe je een strippenkaart kunt kopen.

Mocht je meer willen weten, kom dan langs! Of neem contact op met Team Sportservice Haarlemmermeer.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.