HomeNieuwsClinic frame-voetbal bij SV Dios in Nieuw-Vennep

Clinic frame-voetbal bij SV Dios in Nieuw-Vennep

Op 4 juli 2019 organiseren Team Sportservice Haarlemmermeer en SV Dios een clinic frame-voetbal. Dit is een nieuwe vorm van passend voetbal voor kinderen en jongeren met een beperking die in het dagelijks leven met krukken of een rollator lopen.

Voor sommige kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking of chronische aandoening is het helaas niet mogelijk om mee te doen met regulier voetbal. Frame-voetbal is voor kinderen en jongeren die hulpmiddelen nodig hebben bij het rennen. Door gebruik te maken van een speciale rollator, kunnen zij wel meedoen met frame-voetbal.

Doe mee met de clinic in Nieuw-Vennep

Om aandacht te geven aan deze nieuwe vorm van voetbal organiseren Team Sportservice en SV Dios een clinic frame-voetbal. De training vindt plaats van 17.00 – 18.00 uur op het kunstgrasveld en wordt verzorgd door Ramon Storm. Deelnemers kunnen op deze dag gratis kennismaken met deze sport en proberen of het bij hen past. Er zijn eventueel speciale rollators te leen. Schrijf je snel in voor deze clinic.

Meer informatie en aanmelden

Wil jij graag meedoen aan deze unieke clinic? Meld je dan aan via Wout Werker van Team Sportservice Haarlemmermeer. Hij is werkzaam als regioconsulent Aangepast Sporten en te bereiken via  e-mail of 023 – 205 5500.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.