HomeNieuwsBootcamp en Voetbaltoernooi voor jongeren Haarlemmermeer

Bootcamp en Voetbaltoernooi voor jongeren Haarlemmermeer

Deze zomer zijn jongeren van 12 t/m 18 jaar welkom bij de Bootcamp en Voetbaltoernooien in Badhoevedorp, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Tijdens de gratis activiteiten is er een DJ aanwezig. Bij mooi weer is er ook een buikschuifbaan. Schrijf je in!

De Bootcamp en Voetbaltoernooien worden georganiseerd door Team Sportservice, Stichting Maatvast en MeerWaarde. Deze drie organisaties vinden het belangrijk om jongeren leuke activiteiten te bieden tijdens de zomervakantie. “Er zijn genoeg gezinnen die niet op vakantie gaan, dit jaar waarschijnlijk nog meer vanwege corona. Dan is het fijn als je in die zes weken vakantie, ook gemakkelijk leuke activiteiten in de buurt kan doen. Daarom bieden we het ook gratis aan”, vertelt Jacintha Steinmetz van Team Sportservice enthousiast.

Bootcamp en voetbaltoernooi

Jongeren van 12 t/m 18 jaar kunnen zich inschrijven voor Bootcamp en het Voetbaltoernooi. Tijdens de Bootcamp sport je samen in de buitenlucht onder begeleiding van een professionele trainer. De les bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltraining en krachtoefeningen. Tijdens het Voetbaltoernooi worden er partijtjes gespeeld van 4 tegen 4. Op de dag zelf worden teams gemaakt, maar je kan je ook met een team opgeven.

Locaties en inschrijven

De activiteiten vinden plaats van 14 juli tot en met 11 augustus 2020 in Badhoevdorp, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Bekijk hier het rooster van de Bootcamp en bekijk hier het rooster van de Voetbaltoernooien. Er is beperkt plek, vol = vol.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.