HomeNieuwsBezoek college B en W bij de Boskern

Bezoek college B en W bij de Boskern

Op dinsdag 29 mei 2018 bezocht het college van burgermeester en wethouders een belangrijke locatie van ons werk in de wijk Overbos: de Boskern.

Sinds het vorige collegebezoek in 2015 is de Boskern opgeknapt en zijn meer en nieuwe initiatieven genomen om sociale samenhang te bevorderen tussen de bewoners van Overbos. Team Sportservice Haarlemmermeer, de vertegenwoordigers van de wijkraad en Stichting MAATvast vormen met enkele anderen de ruggengraat van dit ontmoetingscentrum van de buurt. Het college en deze vertegenwoordigers voerden een geanimeerd gesprek over activiteiten als de scootmobielclub en wandelen, de wekelijkse gezamenlijke maaltijd en de vrouwengroep 50+.

Deze initiatieven zorgen dat bewoners elke week een plek hebben om in contact te komen met anderen. Eenzaamheid is een groot thema in heel Haarlemmermeer; dit soort activiteiten helpen. Tijdens het bezoek was de wekelijkse klaverjasclub in volle gang en enkele bezoekers mengden zich makkelijk in het gesprek. Al met al een informatief, hartelijk en ongedwongen samenzijn.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.