HomeNieuwsBeursvloer Haarlemmermeer 4 november 2016 tijdens NLmatcht

Beursvloer Haarlemmermeer 4 november 2016 tijdens NLmatcht

De Beursvloer Haarlemmermeer is een jaarlijks terugkerend event van de Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer, onderdeel van MeerWaarde, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden.

In 2015 werden er tijdens deze Beursvloer 173 matches gesloten tussen bedrijven en organisaties.
Om meer aandacht voor maatschappelijk betrokken ondernemen te genereren wordt de Beursvloer Haarlemmermeer 2016 georganiseerd tijdens NLmatcht .

Wat is NLmatcht?
NLmatcht is een gezamenlijke inspanning van de leden van het MVO Netwerk van Intermediairs in Betrokken Ondernemen (NIBO) van MVO Nederland om tussen 10 oktober en 17 november 2016 zoveel mogelijk matchevenementen te organiseren. Bij deze matchevenementen wordt samenwerking tot stand gebracht tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.
Hiermee wordt de lokale samenleving versterkt.

Waarom NLmatcht?
In een sterke samenleving doet en telt iedereen mee. Mensen voelen zich onderling verbonden. Voor mensen in de achterhoede wordt gezorgd. Van iedereen mag een bijdrage worden verwacht. Veel bedrijven zien kansen om zich maatschappelijk in te zetten op een manier die ook henzelf versterkt. Maar hoe komen zij aan projecten die passen bij hun kwaliteiten en werkzaamheden? Hoe vinden zij een doelgroep die past bij hun medewerkers? Hierbij is goede ondersteuning nodig. NLmatcht helpt door hen te wijzen op evenementen bij hen in de buurt, waar zij in contact kunnen komen met lokale maatschappelijke organisaties. Hier wordt sociale vraag en aanbod samengebracht in een positieve en dynamische sfeer. Door het bundelen van al deze evenementen in de periode van 10 oktober tot en met 17 november 2016 kunnen we landelijk aandacht vragen voor deze matchevenementen en het gezamenlijke resultaat laten zien. Deze landelijke aandacht heeft een positief effect op de lokale inspanningen.

Zet daarom vast in uw agenda:
Beursvloer: vrijdag 4 november 2016 in het Raadhuis van de Haarlemmermeer in Hoofddorp.
Meer informatie?
Neem contact op met:
Mevr. Wilfred de Bats-Bosma
E: wilfred.debatsbosma@meerwaarde.nl
T: 023-5698871

0
YOUR CART
  • No products in the cart.