HomeNieuwsBasketbaltoernooi 1e en 2e jaars VO 2014

Basketbaltoernooi 1e en 2e jaars VO 2014

Op dinsdag 25 maart 2014 heeft op de basketbalvelden in de Fanny Blankers-Koenhal het tweede basketbaltoernooi Voortgezet Onderwijs plaatsgevonden. Sportservice Haarlemmermeer organiseerde het toernooi samen met het Kaj Munk College, KSH en basketbalverenigingen The Challengers en BV Hoofddorp. Team 2 van het KSH mag zich na deze middag kampioen noemen van deze editie.

Na een korte opening waarbij de regels nog even werden doorgenomen en een warming-up ging het toernooi van start. Tijdens de poulefase gingen alle negen teams vol enthousiasme en sportief de strijd met elkaar aan. Iedereen ging voor de winst.
Na de poulefase was het tijd voor de eindstrijd. Er werd niet alleen gespeeld om de winst, maar ook werd een fairplay prijs toegekend aan het team met de meest sportieve uitvoering van het spel basketbal. De fairplay prijs ging dit jaar naar het Kaj Munk College team 5.

Het was een zeer geslaagd toernooi waarbij iedereen veel plezier heeft gehad en mooie wedstrijden zijn gespeeld. We willen de leerlingen, docenten, scheidsrechters van de basketbalverenigingen bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Bekijk de foto’s

Wat komt eraan?
Het eerst volgende Voorgezet Onderwijs toernooi is Softbal, op 20 mei 2014 voor de 3e en 4e jaars leerlingen. Daarnaast vindt op vrijdag 11 april (16.00u-18.00u) de finale plaats van de VO zaalvoetbalcompetitie in Sportplaza De Estafette te Nieuw-Vennep.
 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.