HomeNieuws8 juni Nationale Buitenspeeldag in Getsewoud, Zwanenburg, Graan voor Visch, Rijsenhout en Overbos

8 juni Nationale Buitenspeeldag in Getsewoud, Zwanenburg, Graan voor Visch, Rijsenhout en Overbos

Woensdag 8 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Een hele goede reden om de televisie, computer of Playstation uit te doen en de boeken aan de kant schuiven!

Op deze dag, die in het teken staat van spelen in de buitenlucht, is er van alles te beleven op diverse plekken in Haarlemmermeer. Doe ook mee aan de Zorg & Zekerheid race in de wijken en maak kans op een ticket voor de Haarlemmermeer Run. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en je hoeft je niet van te voren aan te melden. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om gezellig met elkaar een praatje te maken of lekker mee te spelen!

Buitenspeeldag Getsewoud
Tussen 12:15 en 16:00 uur kun je buitenspelen op het schoolplein aan de Vossestein. Kom rennen over de stormbaan en doe mee aan andere te gekke activiteiten zoals wave-boarden, tweetal voetbal of een dansclinic met een te gekke DJ! 

Buitenspeeldag Zwanenburg
In Zwanenburg kun je buitenspelen bij het winkelcentrum van 12:00 tot 16:00 uur. Naast aandacht voor het buitenspelen staat de middag in het teken van JOGG; Jongeren Op Gezond Gewicht. Kom op de stormbaan, doe mee met midgetgolf of een van de andere leuke activiteiten.

Buitenspeeldag Graan voor Visch
De Buitenspeeldag in Graan voor Visch is op straat voor IKC Wereldwijs. Van 13:00 tot 17:00 uur kun je langskomen voor clinics, tennis, dansen een skate parcours en meer er is van alles te beleven! Voor de ouders staat er een kopje koffie of thee klaar. 

Buitenspeeldag Rijsenhout
Maak je klaar voor allerlei geweldige activiteiten binnen het thema ‘Boerderij plezier’. Speel gezellig mee op de Boeren Stormbaan, de Springkussen Stal en in het grote Dieren Doolhof! Wil je even bijkomen van al dat spelen en wat drinken? Dat kan bij het waterpunt waar iedereen water kan tappen. Je bent tussen 12:00 en 16:00 uur van harte welkom bij de Feestweek Rijsenhout aan het Konnetlaantje 29.

Buitenspeeldag Overbos
In Overbos spelen we van 12.00 tot 16.00 uur buiten op de parkeerplaats van winkelcentrum ’t Paradijs en het wijkgrasveldje. Er zijn clinics Slackline en touwtje springen, maar ook andere te gekke activiteiten zoals diskgolf, knots hockey en grote spellen. Dorst gekregen van al dat spelen? Kom dan langs bij de smoothie kraam voor een lekker fruitdrankje. Ook in Overbos is er extra aandacht voor Jongeren Op Gezond Gewicht!

De Buitenspeeldag maakt onderdeel uit van de JOGG-aanpak. Dit is een aanpak die zich richt op een gezonde leefstijl, een gezonde leefomgeving en een gezond gewicht bij kinderen. Binnen de aanpak werken gemeente, partijen in de sectoren sport, kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn en het (lokaal) bedrijfsleven hierin samen.

De Nationale Buitenspeeldag in Haarlemmermeer wordt mede mogelijk gemaakt door: Sportservice Haarlemmermeer, Zorg en zekerheid, Stichting MeerWaarde, Maatvast, JOGG, Stichting Kinderopvang, Crosspoint, Wijkraad Overbos Wijkraad Getsewoud en Feestweek Rijsenhout.

Neem voor meer informatie contact op met Sportservice Haarlemmermeer via 023 – 557 59 37 of info@sportservicehaarlemmermeer.nl.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.