HomeNieuws5 juni ‘Zien en Meedoen’ bij de SportFair

5 juni ‘Zien en Meedoen’ bij de SportFair

5 juni vindt de zesde editie van SportFair Haarlemmermeer plaats bij de Toolenburgerplas. SportFair wordt geopend door Olympisch kampioen hockey Floris-Jan Bovelander. De dag staat in het teken staan van het totale activiteitenaanbod in de gemeente Haarlemmermeer.

Opening
Om 11.00 openen oud-Olympisch kampioen hockey Floris-Jan Bovelander en wethouder Adam Elzakalai SportFair. Onze sporthelden die gemeente Haarlemmermeer dit jaar vertegenwoordigen op de Para- en Olympische Spelen in Rio zijn ook aanwezig bij de opening. Ben jij erbij om ze succes te wensen? 

Programma
SportFair is een sportieve dag voor jong en oud. Voor de avontuurlijke kinderen organiseert Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer het KinderFunpark. Er is een uitdagend programma opgesteld waarmee kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Maar liefst 50 verenigingen promoten hun sport met activiteiten, waardoor er een heel breed aanbod is voor alle leeftijden.
Je kunt onder andere meedoen met voetbal, hockey, zeilen, tennis, basketbal, honkbal en dansen. Bij de vele kraampjes krijgt je informatie over activiteiten van bootcamp tot sporten voor zwangere vrouwen, rolstoeldansen en bewegen voor ouderen. Sportservice Haarlemmermeer gaat op het ‘sociale plein’ in gesprek met bezoekers om hen te informeren over de mogelijkheid om zelf actief bij te dragen aan het sportieve klimaat in de gemeente. Dit kan ter plekke ook worden uitgeprobeerd!

Het Cultuurgebouw
Dit jaar werken Het Cultuurgebouw en SportFair samen op 5 juni. Dankzij deze samenwerking hebben ook de cultuurverenigingen een podium om zich te presenteren aan het publiek. Tussen 14.00-16.00 zorgt bigband ‘The Looters’ voor extra gezelligheid op het terrein!

SportFair is gratis toegankelijk, kom langs tussen 11.00 en 16.00 uur om kennis te maken met alle culturele en sportieve activiteiten die de gemeente te bieden heeft. Natuurlijk met het motto: “Zien en Meedoen”.

Kijk op www.sportfair.nl voor het uitgebreide programma. SportFair wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Haarlemmermeer en HRM Highway. 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.