HomeNieuws5 juni SportFair Haarlemmermeer

5 juni SportFair Haarlemmermeer

Zondag 5 juni start de zesde editie van SportFair in de gemeente Haarlemmermeer. Deze editie vindt wederom plaats bij de Toolenburgerplas. Bezoekers kunnen gratis kennismaken met het totale activiteitenaanbod in de gemeente Haarlemmermeer.

SportFair
Dit jaar vindt de zesde editie van de SportFair op zondag 5 juni 2016 plaats bij de Toolenburgerplas. Net als vorig jaar wordt de SportFair gecombineerd met de Toolenburgerplas-Run. Daarnaast maken we dit jaar een koppeling met cultuur. Ook de zang, muziek en cultuurverenigingen worden uitgenodigd om hun activiteit te presenteren op de SportFair. Dit om het totale activiteiten aanbod van de gemeente op 1 dag bij elkaar te brengen.
Kortom, de SportFair is het ideale podium om verenigingen te laten zien aan de inwoners van gemeente Haarlemmermeer met het motto “Zien en Meedoen”.
Op dit moment hebben er 40 (!) sportverenigingen zich aangemeld. Deze sportverenigingen zullen leuke activiteiten organiseren voor alle inwoners van Haarlemmermeer. Op de Sportboulevard staan 30 verenigingen en organisaties.

Sponsoren
SportFair wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Haarlemmermeer en hoofdsponsor HRM Highway. HRM Highway leidt personeelszaken in goede banen. Door de samenwerking met Het Cultuurgebouw geeft SportFair ook de cultuurverenigingen een podium om zich te presenteren aan het publiek. Daarmee is SportFair niet alleen sport gerelateerd, maar promoot het nu ook cultuur. Het KinderFunPark wordt dit jaar gesponsord door Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. Ook is SportFair een samenwerking aangegaan met het Corendon Meer Jazz Festival. Dit evenement vindt plaats in hetzelfde weekend. Tijdens SportFair treedt Big Band ‘The Looters ‘op, zo wordt de samenwerking tussen sport en cultuur nog meer bekrachtigd.

Deelnemen aan SportFair?
Ook uw vereniging kan zich presenteren op SportFair! Bent u enthousiast om uw activiteit, vereniging of bedrijf te presenteren op SportFair? Sport, cultuur, zang, kunst, bedrijven, zorgorganisaties etc., iedereen is welkom! Neem contact op met info@sportfair.nl of bel 023-5410330 voor de mogelijkheden. Op www.sportfair.nl vindt u meer informatie over SportFair in Haarlemmermeer.

SportFair is de hele dag volop vermaak en kennis maken met sport en cultuur. U bent van harte welkom bij de opening om 11 uur. De sport- en cultuurprogramma’s duren tot 16 uur. De toegang voor bezoekers tot SportFair Haarlemmermeer is geheel gratis. Het betreft een dag in de gemeente Haarlemmermeer waarbij sport en cultuur hand in hand gaan. Zondag 5 juni 2016 wordt weer een groots Haarlemmermeer evenement. Zorg dat u hier bij bent!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.