HomeNieuws25 juni Zomerfeest Overbos

25 juni Zomerfeest Overbos

De voorbereidingen van de 12de editie van Zomerfeest in Overbos, 25 juni van 10.00 tot 17.00 in ’t Paradijs en het wijkpark, zijn in volle gang. Het winkelcentrum verzorgt dit jaar een modeshow en Sportservice Haarlemmeer is in het park aanwezig voor de sportieve invulling van de dag.

Activiteiten tussen 10.00 en 17.00
Er is een braderie met meer dan 100 kramen, waar je van alles kunt kopen en je wordt geïnformeerd over onderwerpen met betrekking tot de leefbaarheid in de wijk.
Kom samen met Sportservice sporten en spelen, workshops volgen en demonstraties bekijken van verenigingen uit de wijk. Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen en zich laten schminken. Er is ook genoeg vermaak voor de allerkleinsten.
Midden tussen alle activiteiten vind je de bar, de snackbar komt weer terug en er zijn suikerspinnen. Het wijkpark en winkelcentrum worden met elkaar verbonden door een rode loper en MeerRadio is de hele dag aanwezig om uit te zenden vanaf ’t Paradijs.

De winkeliers pakken uit met speciale acties en Shoeby Paradijs verzorgt in samenwerking met Dance-Body-Health uit Heemstede een modeshow op de rode loper.
Anna en Elsa uit Frozen zijn tussen 12.00 en 16.00 in het winkelcentrum voor een meet&greet, je kunt met ze op de foto! Om 11.00 opent wethouder John Nederstigt een openbaar watertappunt, dat is mogelijk gemaakt door JOGG-Haarlemmermeer, Zorg en Zekerheid en PWN.

Om er ook dit jaar weer een mooi feest van te maken, is een crowdfunding actie opgezet. Je kunt het project vinden op de website van de Nieuwe Pioniers. Elke bijdrage is welkom, zodat het feest gratis toegankelijk houden kan blijven voor alle bezoekers.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.