HomeNieuws22 juni Sportfair Haarlemmermeer

22 juni Sportfair Haarlemmermeer

Voor de 4e keer komt de jaarlijkse Sportfair naar Haarlemmermeer. En het wordt weer één groot sportfeest voor jong en oud. Opnieuw werken de Stichting Sportfair, Sportservice Haarlemmermeer en Meersportief samen om de vele duizenden bezoekers op 22 juni rond de Toolenburger Plas een geweldig actief programma te bieden. Onderdeel van dit actieve programma in de Sportservice Playground.

Sportverenigingen presenteren zich
Op dit moment hebben zich al meer dan 30 sportverenigingen aangemeld om hun sport te demonstreren èn door de bezoekers zelf te laten ervaren. Voorbeelden van sporten zijn onder andere waterpolo, duiken, rugby, bowlen, tennis, badminton, vechtsporten. Ook de danssport laat zich in allerlei vormen zien.
Daarnaast zijn er nog 15 andere met sport sympathiserende organisaties aanwezig om zich niet alleen te laten zien maar ook de Sportfair financieel steunen.

De opening van de Sportfair wordt verzorgd door een olympisch kampioen wiens naam binnenkort bekend wordt gemaakt.

Sportservice Playground
Op de Sportservice Playground kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk aan spijkerbroekhangen, midgetgolf, touwtje springen en een stormbaan. Haal van tevoren een scorekaart bij de Sportservice stand en doe mee met tenminste vijf activiteiten. Is je scorekaart vol? Lever deze dan in bij de stand, ontvang een aandenken en maak kans op het winnen van een sportief kinderfeestje!

Hiep, hiep, hoera!
Ook vorig jaar won iemand zo’n sportief kinderfeestje: Robin, uit Abbenes. Hij vierde dit jaar wel een heel bijzonder partijtje met als thema Olympische Spelen. Hij nodige al zijn klasgenootjes uit om op dinsdag 13 mei naar de gymzaal te komen. Die was helemaal omgetoverd tot Olympisch Stadion, met olympische vlaggetjes en echte olympische ringen. In deze gymzaal heeft combinatiefunctionaris Dennis Govers, van Sportservice Haarlemmermeer, de kinderen verschillende spelen aangeboden. Zo was er een biatlon met onderdelen als gooien en mikken, een Olympische Spelen quiz en een echte prijsuitreiking! De moeder van Robin, die zelf ook e.e.a. verzorgde, reageerde na afloop: “Wat ons betreft was het feest zeker geslaagd. We hebben zeer enthousiaste reacties gekregen van zowel de kinderen zelf maar ook via de ouders.”

 

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.