HomeJudoclinics bij de vereniging

Judoclinics bij de vereniging

Team Sportservice Haarlemmermeer biedt basisschoolkinderen leerzame en leuke judoclinics aan bij de vereniging. Deze lessen vinden plaats onder begeleiding van professionele docenten van Judo Yushi in Badhoevedorp, Hoofddorp en Nieuw-Vennep en ABC Kops in Hoofddorp. Tijdens een aantal proeflessen maken kinderen op een speelse en leerzame wijze kennis met de Japanse zelfverdedigingssport.

Informatie

Zit jouw zoon of dochter op het basisonderwijs en wil hij of zij kennis maken met judo? Vul dan hieronder het informatieformulier in. Coördinator Daphne Tervelde van Team Sportservice Haarlemmermeer neemt vervolgens contact op om de mogelijkheden zoals locatie, dag en tijdstip te bespreken.

Neem voor vragen of behoefte naar meer informatie contact op met Daphne Tervelde van Team Sportservice Haarlemmermeer via dtervelde@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00.

Interesseformulier proefmaand judo

Heb jij interesse in het volgen van kennismakingslessen judo bij Judo Yushi of ABC Kops? Vul dan onderstaand interesseformulier in. Team Sportservice Haarlemmermeer neemt vervolgens contact met je op om te kijken welke lessen passen bij jouw kind.