Voetbalvierdaagse 2019

FC VVC

Montreallaan 1, 2152 KH, Nieuw-Vennep,

FC VVC

Montreallaan 1
2152 KH Nieuw-Vennep

Laat jouw kind (6 tot 14 jaar) een onvergetelijke start van de zomervakantie meemaken en geef hem/haar op voor de Voetbalvierdaagse 2019 van 15 tot en met 18 juli 2019 in Nieuw-Vennep.

Tijdens deze derde editie staat er weer heel veel voetbal op het programma en daarnaast beleven de kinderen veel plezier met andere activiteiten zoals lasergamen, trampolinespringen en tennis! Door de professionele trainers worden ze completere voetballers en maken ze nieuwe vriendschappen.


Innovatief voetbal

Een belangrijke spil in het succes van de Voetbalvierdaagse is de aandacht voor techniek. Organisator David Zonneveld: “Plezier is het belangrijkste, maar wij bieden de kinderen meer dan dat. We werken echt aan het verbeteren van het voetbalspel voor ieder kind. We willen dat als je naar huis gaat, je wat geleerd hebt.”

Een belangrijk hulpmiddel daarbij is een innovatieve, technologische bal. Deze staat in contact met een app en daarin lees je bijvoorbeeld de balsnelheid en -curve af. Daarnaast maakt de Voetbalvierdaagse gebruik van SmartGoals. Deze bieden veel uitdaging aan spelers en daarmee trainen ze behendigheid, reactiesnelheid, bewustzijn en uithoudingsvermogen.

Stormbaan en trampolines

De deelnemers trainen in kleine groepen ingedeeld op leeftijd en niveau. Gekwalificeerde trainers bieden naast voetbal ook andere activiteiten aan: een panna knockout-toernooi, watervoetbal in het zwembad De Estafette, een stormbaan, trampolinespringen en tennis. Er ligt veel nadruk op samenwerken, want voetballen doe je niet alleen maar met je team. Samen spelen, samen werken, samen verliezen en samen winnen.

Schrijf je in

De Voetbalvierdaagse is van maandag 15 juli tot donderdag 18 juli 2019 bij FC VVC, Montreallaan 1, 2152 KH in Nieuw-Vennep voor kinderen van zes tot veertien jaar. Naast het leerzame en gevarieerde programma zorgt de organisatie voor een gezonde lunch en een voetbaltenue. De kosten voor vier dagen Voetbalvierdaagse bedraagt € 165,-.
Programma:
09.00 – inloop
09.45 – dagopening
10.00 – training
11.30 – pauze
11.45 – training
13.15 – lunch
14.00 – training
15.45 – dagafsluiting
17.00 – ophalen

Opgeven voor de Voetbalvierdaagse kan via www.voetbalvierdaagse.nl. Neem voor vragen contact op via e-mail of 023 – 205 55 00.