Wandeltocht 5 en 12 km

Zorgmanege Stal Starro

IJweg 951, 2131 LV, Hoofddorp,

Zorgmanege Stal Starro

IJweg 951
2131 LV Hoofddorp

Ontdek Haarlemmermeer te voet tijdens ‘Ontdek Hoofddorp’ op 29 september 2019. Er zijn twee afstanden, die je beide langs mooie bezienswaardigheden in de natuur brengen. Schrijf je hier direct in voor één van de twee tochten.

Na afloop krijgen de deelnemers koffie en gebak. Ook ontvangen alle deelnemers een flesje water, appel, stempelkaart, een gadget en een consumptiemunt voor koffie en gebak. De routes starten en eindigen bij Zorgmanege Stal Starro.

Wandeltocht 5 km

Wandel mee met de tocht van 5 km en leer van alles over het Haarlemmermeerse Bos met Polderecoloog Henk Nijenhuis. De wandeltocht van 5 km wordt op 29 september twee keer aangeboden en is ook geschikt voor kinderen. De eerste ronde is om 10.00 uur en de tweede om 12.30 uur. De wandeltocht duurt ongeveer 2 uur en per ronde is er maximaal plek voor 20 wandelaars.  Deelname kost € 5. Schrijf je hieronder in en betaal direct via iDEAL. Inschrijven op de dag zelf is helaas niet mogelijk.

Wandeltocht 12 km

Wandel mee met de tocht 12 km en ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Haarlemmermeer en omgeving. De wandeltocht start tussen 09.30 en 10.00 uur en wordt door de deelnemers zelfstandig gelopen met een routebeschrijving en wegbewijzering. Deelname kost € 6. Schrijf je hier in en betaal direct via iDEAL. Ook kunt u zich op de dag van het evenement inschrijven bij de balie, daar kunt u met pin of cash betalen. 

Neem bij vragen contact op met Oscar Soethout via e-mail of 023 – 205 55 00.