Wandelen op dinsdag in Rijsenhout

Dorpshuis De Reede

Schouwstraat 14, , Rijsenhout,

Dorpshuis De Reede

Schouwstraat 14
Rijsenhout

Bewegen is de manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. Uit onderzoek blijkt dat wandelen een gunstig effect heeft op onze weerstand, onze stemming en ons brein. “Beweeg!” roept de bekende professor Erik Scherder van de daken: “Het is niet alleen goed voor je conditie maar ook voor je cognitie!”

Soms heb je een steuntje in de rug nodig om daadwerkelijk in beweging te komen. Samen in de buitenlucht een tochtje maken, draagt bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van jezelf en anderen. Wekelijks iets doen met een vertrouwd en bekend groepje geeft veel mensen energie. Het is prettig om gemist te worden als je er een keer niet bij bent.

Sportief wandelen

Sportief Wandelen is iets anders dan ‘gewoon’ een stukje wandelen. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het meer dan het ‘gewone wandelen’. Sportief wandelen is stevig doorwandelen in een tempo van vijf tot zeven kilometer per uur, waarbij altijd adem overblijft om een gesprekje te voeren. Trainen met elkaar is gezellig en het is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een doel. De les wordt afgesloten met een gezellig kopje koffie of thee.

Informatie

In Rijsenhout wandelt Team Sportservice Haarlemmermeer elke dinsdag van 10.00 – 11.00 uur tussen de 3 – 5 km. Alle niveau’s zijn welkom. De wandeling start bij Dorpshuis De Reede, Schouwstraat 14, Rijsenhout. De eigen bijdrage voor deze wandelgroep is 2 euro per keer. Dit is inclusief een kopje koffie/thee. Kijk hier voor andere wandeldagen en -tijden.

Neem voor vragen contact op met Team Sportservice Haarlemmermeer via of 023 – 205 55 00.