Wandelen 3-5 km Zwanenburg

Wijkcentrum de Olm

Olmenlaan 141, 1161 JV, Zwanenburg,

Wijkcentrum de Olm

Olmenlaan 141
1161 JV Zwanenburg

Wil jij (meer) bewegen in de buitenlucht? Doe dan mee aan een van onze wandelgroepen. Sportief wandelen is iets anders dan ‘gewoon’ een stukje wandelen. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het meer dan het ‘gewone wandelen’. Sportief wandelen is stevig doorwandelen in een tempo van vijf tot zeven kilometer per uur, waarbij altijd adem overblijft om een gesprekje te voeren. Trainen met elkaar is gezellig en het is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een doel. De les wordt afgesloten met een gezellig kopje koffie of thee.

Informatie

In Zwanenburg wandelt Team Sportservice Haarlemmermeer elke woensdag van 10.00 – 11.00 uur. De wandeling start en eindigt bij Wijkcentrum De Olm, Olmenlaan 141, 1161 JV in Zwanenburg. De eigen bijdrage voor deze wandelgroep is 2 euro per keer. Dit is exclusief een kopje koffie/thee.

Iedereen is welkom om mee te lopen, de eerst les is gratis. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Neem dan contact op met Team Sportservice via e-mail of 023 – 205 55 00.

Kijk hier voor onze andere wandeldagen en -tijden.