Sport- en beweegadvies in Floriande

Gezondheidscentrum Floriande

Waddenweg 1, 2134 XL, Hoofddorp,

Gezondheidscentrum Floriande

Waddenweg 1
2134 XL Hoofddorp

Wil je gaan sporten of bewegen, maar weet je niet wat je mogelijkheden zijn? De Team Sportservice-medewerkers weten alles van het actuele sportaanbod in de Haarlemmermeer. Op basis van wat jij kan en wil, brengen ze je in contact met de juiste aanbieder. Ook als (sociaal) bewegen voor jou (of je kind) een uitdaging is, helpen ze je een eerste stap te zetten om weer actief aan de slag te gaan.

Elke donderdag is onze collega Daan Handgraaf bij Gezondheidscentrum Floriande in Hoofddorp. Tijdens het beweegspreekuur tussen 17.00 – 18.00 uur ontdek je met hem wat jouw mogelijkheden zijn op gebied van sport en bewegen. Het beweegadvies is gratis, je hoeft geen afspraak te maken maar dat mag wel. Bel ons via 023 – 205 55 00 of stuur Daan een e-mail.

Wijkcentrum De Boskern is gevestigd aan de Liesbos 24, 2134 SB in Hoofddorp.

Meer informatie

Het sport- en beweegadvies en vindt plaats bij Gezondheidscentrum Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134 XL in Hoofddorp. Het is niet nodig om je van te voren aan te melden. Neem voor meer informatie of vragen contact op met Daan Handgraaf van Team Sportservice Haarlemmermeer via e-mail of 023 – 205 55 00.