Meer Bewegen voor Ouderen Nieuw-Vennep

Buurthuis het Contact

Sandestein 42, 2151 KG, Nieuw-Vennep,

Buurthuis het Contact

Sandestein 42
2151 KG Nieuw-Vennep

Het is voor iedereen belangrijk in beweging te blijven. Ook als je wat ouder wordt en de bewegingsvrijheid afneemt. Door toch actief te blijven word je niet alleen fitter, het vergroot ook je sociale omgeving. De les Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) zorgt ervoor dat je weer soepeler en zekerder kunt bewegen.

De les is voor de vitale en minder-vitale 50-plusser. In groepsverband doorloop je onder leiding van lesgever Diane Baas een aantal oefeningen (eventueel op een stoel) en volgt er een toegankelijke spelvorm. Naast de fysieke inspanning is er ook ruimte voor sociale contacten en wordt er na afloop een kopje koffie of thee gedronken.

Informatie

De lessen van MBVO zijn elke maandag van 10.15 – 11.15 uur in Buurthuis Het Contact aan de Sandestein 42, 2151 KG in Nieuw-Vennep. De eerste proefles is gratis, daarna is deelname via een strippenkaart van € 7,50 voor vijf lessen. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en hoeven zich van te voren niet op te geven. Neem bij vragen contact op met lesgever Diane Baas via e-mail of 023 – 205 55 00.