Meer Bewegen voor Ouderen Hoofddorp

Gymzaal van den Berghlaan

Van den Berghlaan 130A, 2132 AV, Hoofddorp,

Gymzaal van den Berghlaan

Van den Berghlaan 130A
2132 AV Hoofddorp

Het is voor iedereen belangrijk in beweging te blijven. Ook als je wat ouder wordt en de bewegingsvrijheid afneemt. Door toch actief te blijven word je niet alleen fitter, het vergroot ook je sociale omgeving. De les Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) zorgt ervoor dat je weer soepeler en zekerder kunt bewegen.

De les is voor de vitale en minder-vitale 50-plusser. In groepsverband doorloop je onder leiding van lesgever Diane Baas een aantal oefeningen (eventueel op een stoel) en volgt er een toegankelijke spelvorm. Naast de fysieke inspanning is er ook ruimte voor sociale contacten en wordt er na afloop een kopje koffie of thee gedronken.

Informatie

De lessen van MBVO Hoofddorp zijn elke dinsdag van 14.45 – 16.00 uur in Gymzaal van den Berghlaan aan de Van den Berghlaan 130A, 2132 AV in Hoofddorp. De eerste proefles is gratis, daarna kost de les van € 3,00 per keer. Nieuwe deelnemers zijn welkom en hoeven zich van te voren niet op te geven. Neem bij vragen contact op met Team Sportservice Haarlemmermeer via e-mail of 023 – 205 55 00.