Beweeglessen Toolenburg

Gymzaal Amazone

Mathilde Wibautstraat 22, 2135 MC, Hoofddorp,

Gymzaal Amazone

Mathilde Wibautstraat 22
2135 MC Hoofddorp

Elke donderdag biedt Team Sportservice in samenwerking met DNA Training en Stichting Maatvast in Hoofddorp gevarieerde Beweeglessen aan. Van 19.00 – 20.00 uur zijn volwassenen welkom om mee te sporten in Gymzaal Amazone in Toolenburg.

Tijdens de wekelijkse Beweeglessen Toolenburg biedt de professionele docent Roy de Vet van DNA Training een warming-up, sport- en spelactiviteiten en een cooling-down, zoals yoga of lenigheidsoefeningen, aan. Plezier in het bewegen staat voorop. Voor het volgen van de les is geen instapniveau vereist. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of een drankje te drinken.

Informatie

Benieuwd geworden? Kom langs voor een gratis proefles. Daarna is de eigen bijdrage voor Beweeglessen Toolenburg € 5 per les door middel van een strippenkaart (€ 50 voor tien lessen, exclusief drankje). Je hoeft je van te voren niet aan te melden. De les vindt plaats in Gymzaal Amazone, Mathilde Wibautstraat 22, 2135 MC in Hoofddorp. Neem bij vragen contact op met Roy de Vet via e-mail.