Beweegadvies Graan voor Visch

De Nieuwe Silo

Graan voor Visch 14302, , Hoofddorp,

De Nieuwe Silo

Graan voor Visch 14302
Hoofddorp
Erbij horen

Elke laatste dinsdag van de maand organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met andere partijen uit de regio het Graan voor Visch loket. Van 16.00 – 18.00 uur zijn alle inwoners welkom voor een vrijblijvend en gratis sport- en beweegadvies in wijkgebouw De Nieuwe Silo.

Wil je gaan sporten of bewegen, maar weet je niet wat je mogelijkheden zijn? De Team Sportservice medewerkers weten alles van het actuele sportaanbod in de Haarlemmermeer. Op basis van wat jij kan en wil, brengen ze je in contact met de juiste aanbieder. Ook als (sociaal) bewegen voor jou (of je kind) een uitdaging is, helpen ze je een eerste stap te zetten om weer actief aan de slag te gaan. Het beweegadvies is gratis en je hoeft geen afspraak te maken. Kom gewoon langs.

Samenwerking

Gemeente HaarlemmermeerYmereStichting Maatvast, de Politie en Team Sportservice Haarlemmermeer slaan de handen ineen om inwoners uit de regio op een laagdrempelige manier te voorzien van informatie of te helpen met een hulpvraag op het gebied van wonen, gemeentelijke zaken, de politie of handhaving en de wijkraad.

Het Graan voor Visch loket vindt elke laatste dinsdag van de maand plaats in wijkgebouw De Nieuwe Silo, Graan voor Visch 14302 in Hoofddorp. Het maken van een afspraak is niet nodig, maar mag wel. Neem voor meer informatie of vragen contact op met coördinator Marloes Beers via e-mail of 023 – 205 55 00.