Bekijk ons sport- en beweegaanbod

Corona-update: voor Team Sportservice heeft de gezondheid van alle inwoners de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Op dit moment bieden wij alleen buitenactiviteiten aan voor kinderen 6 t/m 12 jaar en jongeren van 12 t/m 17 jaar en online oefeningen en challenges via YouTube voor alle leeftijden.

Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Alle wekelijkse sport- en beweegactiviteiten worden geplaatst op Noord-Holland Actief. Of bekijk hieronder per doelgroep ons aanbod:

Inschrijven

Heb je al een les gevonden? Schrijf je dan nu in via het platform Noord-Holland Actief (zie button hieronder). Hierop staan alle sport- en beweegactiviteiten van Team Sportservice, maar ook van andere aanbieders.

  1. Maak een account:

    Ben je nieuw op Noord-Holland Actief? Maak dan eerst een account (zie handleiding).

  2. Vind jouw activiteit:

    – Typ in de zoekbalk de naam van de activiteit (bijvoorbeeld ‘zumba’) of de sportaanbieder (bijvoorbeeld ‘Sportservice’).
    – Bekijk het hele aanbod en gebruik daarbij de filters aan de linkerzijde om jouw voorkeuren aan te geven.
    – Lees de handleiding voor het boeken van een activiteit.

Vragen?

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en kom je er niet uit? Dan helpen we je graag. Neem contact op via e-mail of bel 023 – 205 55 00.