Buitenspeeldag

Op woensdag 8 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Team Sportservice op initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen deze dag onbezorgd kunnen spelen.

In Haarlemmermeer is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai. Die dag organiseert Team Sportservice verschillende gave activiteiten zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk! Wij doen dat met het Krijtfestijn. Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? doe met ons mee door je aan te melden via deze link:

Aanmelden voor de activiteiten van Team Sportservice kan via deze link

Ben jij boven de 18 en wil je zelf voor je buurkinderen een gezellige buitenspeeldag organiseren? Dat kan ook! Wij begeleiden je en zorgen dat je een pakket krijgt met spullen om een gezellige middag te organiseren. Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden

Buitenspeeldag

Ben jij boven de 18 en wil je op 8 juni zelf voor je buurkinderen een gezellige buitenspeeldag organiseren? Dat kan ook! Wij zorgen dat je een pakket krijgt met spullen om een gezellige middag te organiseren. Klik hier om je aan te melden
Naam(Vereist)

Spelregels 

  • Je organiseert de buitenspeeldag op de middag van 8 juni 2022 in de gemeente Haarlemmermeer  
  • De organiserende contactpersoon is minimaal 18 jaar oud. 
  • De contactpersoon is tijdens de buitenspeeldag aanwezig voor vragen en om toezicht te houden
  • De buitenspeeldag is toegankelijk voor kinderen uit de directe omgeving, daarom moet de buitenspeeldag plaatsvinden in de wijk. Bijvoorbeeld op de stoep, in de speeltuin, op het schoolplein of speelveldje. Het mag niet plaatsvinden op een openbare weg of parkeerplaats.  
  • Team sportservice leent het materiaal gratis uit, waardoor de buurt gratis kan buitenspelen. Er mogen geen inkomsten voortkomen uit de activiteiten.    
  • De contactpersoon neemt vooraf deel aan de digitale bijeenkomst voor organisatoren.   
  • Team Sportservice Haarlemmermeer is niet aansprakelijkheid voor eventuele calamiteiten die tijdens het buitenspelen kunnen ontstaan.