Meer bewegen voor ouderen

Zoek jij een gezellig beweegmoment geschikt voor elk niveau? Elke dinsdag van 14:15 tot 16:15 ben je welkom in de gymzaal van sportcomplex de Estafette in Nieuw-Vennep voor een gezellig beweegmoment geschikt voor elk niveau!

In Nieuw Vennep doen de dames en heren daar wat aan; de middag bestaat uit een potje badmintonnen, tafeltennissen, een gezamenlijk beweegmoment en natuurlijk een kopje koffie. Het beweegmoment onder leiding van Eveline Anthonissen is het hoogtepunt van de middag. De muziek gaat aan, iedereen volgt het voorbeeld van Eveline en doet de oefeningen mee. Dat gaat op eigen niveau, als een oefening te zwaar is neem je even kort pauze.

Voor Riet Kraamwinkel is de middag een moment om naar uit te kijken. Alwin Wagenaar, die al jaren met de groep meedoet, heeft haar overtuigd eens te komen kijken. Het heeft Riet geholpen om de deur uit te gaan en lekker actief te blijven. Niet alleen het bewegen maar ook het praatje en de gezelligheid zijn voor haar heel belangrijk. Riet en Alwin vertellen dat leeftijd helemaal niet uitmaakt, 70 is het nieuwe 50!

Wil jij ook meedoen? Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer naar Joost Groenewegen: jgroenewegen@teamsportservice.nl