HomeDe Losse Heupen club

De Losse Heupen club

Je staat moeilijker op uit een stoel, bent sneller uit balans en loopt minder ver. Kortom: Je hebt steeds meer moeite met bewegen. Ga dan “hup in de benen!” met de Losse Heupen Club. 

De Losse Heupen Club is een verzamelplek voor al het (beweeg)aanbod voor senioren in Haarlemmermeer met als belangrijkste thema gezond en vitaal ouder worden.

Lekker blijven gaan en staan is waardevol. mobiliteit geeft veel vrijheid en plezier. Een periode van ziekte of minder bewegen kan ook zorgen dat jouw fitheid achteruit gaat, waardoor je minder mobiel bent en moeilijk weer in beweging komt. Dat wil je niet. En dat hoeft ook niet. Herken je dat? Kom dan bij de Losse Heupen Club!

 

Kosten

De activiteiten van de Losse Heupen Club zijn laagdrempelig, het aanbod voor deelnemers met een matig tot hoog valrisico is gratis. Voor aanbod dat geschikt is voor deelnemers met een laag valrisico vragen we een kleine bijdrage. Het vervoer met de Losse Heupen Bus is geheel gratis

Losse Heupen Club valpreventief cursusaanbod

Ben jij ook enthousiast over de Losse Heupen Club en geldt één van de volgende uitspraken voor jou?
  • Ik ben wel eens bezorgd om te vallen
  • Ik heb soms moeite met bewegen, lopen of balans houden
  • Het is lastig om 30 min aan één stuk te wandelen
Kom dan meedoen met het cursusaanbod. Wees er snel bij en ontvang nu gratis een mooi welkompakket met onder andere een Losse Heupen shirt. Inschrijven voor een proefles van het gratis cursusaanbod kan via deze link, door te mailen naar losseheupenclub@teamsportservice.nl of bel ons op 088 -203 73 80.

De Losse Heupen Bus

Nieuw in Haarlemmermeer: De Losse Heupen Bus! Wij helpen je graag om te blijven gaan en staan, maar soms is een activiteit net te ver om mee te kunnen doen. Wij helpen je graag op weg en halen je op met de Losse Heupen Bus. Wil je meer weten? Mail losseheupenclub@teamsportservice.nl of bel naar 088 203 73 80.

Is de losse heupen club voor jou?

De losse heupen club is voor iedereen. Het aanbod is niet leeftijdsgebonden en is geschikt voor elk niveau. Een leuke manier om je eigen niveau te bepalen is de Losse Heupen test. In onderstaande video doet Lano de test samen met zijn kleinkinderen voor:

Contact

Samen met lokale zorgprofessionals staan we altijd voor je klaar om te kijken welke oplossing het beste bij jou past. Wil jij contact met ons om even te praten over de mogelijkheden voor jou?

Mail of bel dan met Esmee van Leth: losseheupenclub@teamsportservice.nl of 088 203 73 80.

Zien we jou ook binnenkort?

0
YOUR CART
  • No products in the cart.