HomeVoor jou60-plussers

60-plussers

De recente maatregelen en adviezen van de regering bevatten o.a. het advies activiteiten voor kwetsbare doelgroepen, zoals senioren, tot nader orde op te schorten. We vinden de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers erg belangrijk en daarom worden in ieder geval tot en met dinsdag 31 maart 2020 al onze activiteiten voor senioren (60+) afgelast. Zodra er nieuwe informatie is, maken we dat zo snel mogelijk bekend.

Door op latere leeftijd te bewegen, blijft je langer mentaal en fysiek fit. Het is goed voor longen en hart. De kans op chronische ziekten wordt verkleind. Daarnaast krijg je van bewegen meer energie. Je voelt je lekker en ontspannen na inspanning. Bewegen brengt ook mensen met elkaar in contact. Door te bewegen in groepsverband vergroot je jouw sociale contacten en ontstaan nieuwe vriendschappen.

In gemeente Wijdemeren en Hilversumse Meent is het mogelijk een kosteloos beweegadvies te krijgen bij de Beweegcoach en de Buurtsportcoaches. Zij hebben ook het 60+ beweegaanbod van de gemeentes inzichtelijk. Bovendien organiseren zij verschillende activiteiten waar je aan kunt meedoen. Wil je meer weten over de projecten, initiatieven en (buurt)activiteiten? Klik dan hiernaast op het project waarin je geïnteresseerd bent.

Bron: Studio Flip.