HomeHet Leefstijlloket

Het Leefstijlloket

Wil jij werken aan een gezondere leefstijl, maar weet je niet waar te beginnen? Zou je eigenlijk meer willen bewegen, maar vraag je je af hoe? Kom langs bij het Leefstijlloket in Medisch Centrum Nieuw Zuid voor informatie en bezoek één van de inloopspreekuren voor een gratis adviesgesprek met de buurtsportcoach Gezonde Leefstijl.

Waar

Medisch Centrum Nieuw Zuid
Diependaalselaan 337A
1215 KG Hilversum

Wanneer

De informatiezuil van het leefstijlloket is toegankelijk tijdens de openingstijden van Medisch Centrum Nieuw Zuid. De gratis inloopspreekuren met de buurtsportcoach vinden plaats op:

Maandagavond             19.00-21.00 uur*
Woensdagochtend       09.00-11.00 uur*
* met ingang van 20 juni 2022.

Voor wie

Het Leefstijlloket is toegankelijk voor alle volwassen inwoners van Hilversum met vragen over een gezonde(re) leefstijl en bewegen.

Informatiepakket

Tijdens de inloopspreekuren gaan de buurtsportcoaches Gezonde Leefstijl van Team Sportservice graag met je in gesprek en beantwoorden we gratis en vrijblijvend al je vragen over een gezonde(re) leefstijl en bewegen. Samen wordt vervolgens gekeken naar passend aanbod, bijvoorbeeld in de vorm van een beweegactiviteit of leefstijlinterventie. Wil je alvast een indruk krijgen van het mogelijke aanbod? Bekijk hier het informatiepakket.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met het team Gezonde Leefstijl en bewegen.

Coördinator buurtsportcoaches Hilversum / Gezonde Leefstijl
Yvonne van Langen
E-mail: yvanlangen@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 12 22 73 72

Buurtsportcoach Gezonde Leefstijl Hilversum Zuid / Zuidwest
Biko Blommestein
E-mail: bblommestein@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 43 92 34 18