HomeJOGG-Hilversum

JOGG-Hilversum

Aan de slag met JOGG

Hilversum zet zich sinds 2016 actief in als JOGG-gemeente. Het streven is om kinderen en jongeren in een gezonde omgeving op te laten groeien. Om gezond op te kunnen groeien, hebben kinderen een gezonde omgeving nodig. Ouders en naasten spelen hierin een belangrijke rol. Daarnaast hebben de buurt, het onderwijs, de kinderopvang en de sportvereniging ook grote invloed. 

De JOGG-regisseurs, in dienst van Team Sportservice, werken samen met de lokale partijen, zoals basisscholen, de buurtsportcoaches en sportverenigingen om Hilversum zo gezond mogelijk in te richten. Gezonde voeding, dagelijks bewegen, voldoende water drinken en goed slapen moet de normaalste zaak van de wereld worden. Gezonde jeugd, gezonde toekomst. 

Om dit te bereiken wordt er onder andere ingezet op (meer) water drinken, het eten van gezonde tussendoortjes, gezonde school- en sportkantines en meer bewegen in de openbare ruimte.

De JOGG-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en initiatieven van JOGG-Hilversum? Meld je dan nu aan voor de JOGG nieuwsbrief (4x per jaar)!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Kom in contact

Neem voor meer informatie contact op met de JOGG-regisseur Natasja Netten via nnetten@teamsportservice.nl of 06-42 21 28 50 of regiocoördinator ’t Gooi Femke Roest via froest@teamsportservice.nl of 06-52 62 46 52.